HUR FUNKAR DET?

1. Hitta inspiration på vår hemsida

Vi har lagt ner mycket energi på att kunna erbjuda många alternativ. Under "förening" hittar du några av dessa alternativ i form av färdiga paket, men det går självklart att skräddarsy paketen efter behov.

2. Kontakta oss

Om du väljer ett färdigt paket så räcker det med att du skriver in din e-postadress eller ditt telefonnummer längst ner på sidan för det aktuella paketet så kontaktar vi dig. Har du en idé om ett skräddarsytt paket så kontakta oss på "Anpassa ditt paket". Är du osäker på vad som passar bäst för din förening eller har någon fråga så kan du kontakta oss genom kontaktformuläret längst ner på sidan "Förening". Du kan även nå oss på info@rnsncsport.com.

3. Se över våra förslag

Som förening vet vi hur viktigt det är att kläderna känns bra, ser bra ut och är unika. Vi lyssnar på era önskemål men om det önskas så kan vi även komma med förslag och idéer. För oss är kundkontakten och kundnöjdheten viktig och därför erbjuder vi obegränsad kostnadsfri kontakt med våra designers och för att er förening ska få de bästa möjliga produkterna så får det ta den tid det tar tills ni känner er nöjda.

4. Få kläder hemskickade

När ni känner er nöjda får ni kostnadsfri leverans oavsett var i Sverige ni befinner er. Leveranstiden är 5-6 veckor.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer!

Tack! Meddelande skickat.