RETURPOLICY

RETURER

Vid retur av vara ska du skicka med ett fysiskt bevis på att och när du har köpt varan från oss. Det kan till exempel vara kvitto, bekräftelse av köp eller kontoutdrag från din bank.

 

Du står själv för returkostnaden om inget annat har avtalats. Skicka gärna ett spårningsnummer för returneringen om du kan. Du ansvarar själv för eventuella skador som orsakas på varan under frakten. Du ansvarar för varan fram tills den når oss. Om varan är använd eller skadad förbehåller vi oss rätten att dra av värdeminskningen från återbetalningssumman.

 

Återbetalning för din vara sker genom samma betalningssätt som du först gjorde köpet med, såvida inget annat har avtalats. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi mottog din retur eller ett bevis på att returen har skickats. Återbetalningen kommer inte att kosta dig något.

 

Om varan ska fraktas internationellt, märk paketet med ”RETURNED GOODS” för att undvika tullavgifter. Vi ansvarar inte för eventuella tullavgifter på försändelsen.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller i 14 dagar med start dagen efter du som köpare har mottagit varan. Om den 14:e dagen är en lördag, söndag eller helgdag så förlängs ångerrätten så att den gäller även nästkommande vardag.

 

Om du vill returnera en vara. Skicka ett mail till info@rnsncsport.com med ditt beslut om att utöva ångerrätten, ditt namn, din adress, din e-postadress, ordernumret, samt vilken vara returneringen gäller. Beskriv gärna varför du vill returnera varan.

 

Konsumentverket har tagit fram en ångerblankett som du kan använda om du vill. Skicka den i sådana fall i samband med ditt meddelande till oss med ditt beslut om att utöva ångerrätten. Du hittar blanketten här.

 

Du ska återsända varan till oss utan onödigt dröjsmål och i vart fall senast 14 dagar efter den dag då du meddelat oss om ditt beslut att utöva ångerrätten. Ångerfristen ska anses ha iakttagits om du skickar tillbaka varan innan denna fjortondagarsperiod löpt ut.

Reklamation

Om det är fel på varan du har mottagit och önskar reklamera, skicka ett mail till info@rnsncsport.com med ditt beslut om att reklamera, ditt namn, din adress, din e-postadress, ordernumret, samt vilken vara reklamationen gäller. Beskriv felet på varan så noggrant du kan, gärna med bifogade foton. Berätta även om du önskar prisavdrag, pengarna tillbaka eller att få byta till en ny vara.

 

För att få reklamera en vara får det får inte ha gått mer än två månader från att felet upptäcktes. Du får inte heller ha förvärrat ett fel genom att ha använt varan.

Du har rätt att reklamera fel på en vara i upp till tre år från inköpstillfället.

ÖVRIGT

All information angående returer finns även att läsa i våra allmänna villkor.