MATCHSTÄLL

Vi lägger mycket energi vid att ditt lags matchställ ska vara unika - såväl hemma- som bortaställ. Vi har fem olika tröjmodeller att välja mellan när ni lägger grunden för designen. Efter att sedan ha valt shorts och strumpor i rätt färger till både hemma- och bortastället så är det dags att göra matchstället unikt.

Ni väljer färger, loggor och spelarnummer. Utöver detta så kan ni välja till namntryck på ryggen samt personliga texter eller symboler i nacken. Alla tryck är inkluderade i priset.

I paketet Silver ingår 20 hemmaställ och 20 bortaställ. Vill ni ha fler så adderas 439 SEK/ställ (inkl. moms).

MÅLVAKTSSTÄLL

Målvakten utmärker sig från utespelarna. Det gör även målvaktens kläder. Självklart väljer ni själva vilken tröjmodell, shorts och strumpor som passar, och vi trycker såklart de önskade loggorna, texterna och numren även på målvaktsställ.

I paketet Silver ingår två målvaktsställ. Därefter betalar ni 479 SEK/ställ (inkl. moms).

TRÄNINGSTRÖJA

För att stärka lagkänslan så ingår träningströjor i detta paket. Dessa träningströjor kan användas såväl vid träning som vid uppvärmning inför match.

Tröjmodellen är RNSNC One (se bilden) men färgerna anpassar vi såklart efter era önskemål. Självklart väljer ni själva om ni vill ha nummer, namn, initialer, texter m.m. även på era träningströjor, och även här ingår dessa tryck i priset.

I paketet Silver ingår 20 träningströjor. Därefter betalar ni 189 SEK/tröja (inkl. moms).

PRISTRÖJOR

Årets bästa prestationer tycker vi alltid ska uppmärksammas. Det stärker motivationen och lagmoralen och är en kul grej för såväl spelare som ledare.

I detta paket ingår en priströja, men du kan köpa till hur många du vill. Tröjmodellen är RNSNC One och trycken är i guld. På ryggen trycks texten som berättar vad vinsten står för. "Årets spelare", "Årets skyttekung" och "Årets mål" är tre olika typer av priströjor, men även här är alternativen nästintill oändliga.

I paketet Silver ingår en priströja. Därefter betalar ni 209 SEK/tröja (inkl. moms).

SILVER

20 matchställ - sedan 439 kr/ställ

20 bortaställ - sedan 439 kr/ställ

2 målvaktsställ - sedan 479 kr/ställ

20 träningströjor - sedan 189 kr/tröja

1 priströja - sedan 209 kr/tröja

22 000 SEK inkl. moms och frakt

Passar det här paketet din förening? Skriv in din mail så kontaktar vi dig!

Tack! Meddelande skickat.